Кулінарія

Холодник буряковий “ситний”

Інгредієнти для “Холодник буряковий “Ситний””:

  • – 2 л
  • (варена. Іноді ковбасу заміняю відвареним м’ясом) – 200 г
  • – 2 шт
  • (попередньо відварити) – 2 шт
  • – 2 шт
  • (попередньо відварити) – 2 шт
  • (можна будь-яку зелень) – 1 пуч.
  • (половина чайної ложки)
  • – по смаку

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Рецепт “Холодник буряковий “Ситний””:

Ріжемо картоплю соломкою, заливаємо двома літрами води і ставимо на вогонь. Коли картопля закипить, солимо і варимо до готовності, потім охолоджуємо. В цей час готуємо всі інгредієнти – ріжемо огірки, ковбасу, відварені яйця, кріп. Відварну буряк тремо на крупній тертці. Додаємо в каструлю з остиглої з заготівлею картоплі лимонну кислоту і всі підготовлені продукти, перемішуємо і ставимо в холодильник до повного охолодження. Подаємо остиглий холодник зі сметаною і зеленню. Приємного апетиту!

Сподобався рецепт/рада? Ставте лайк і приєднуйтесь до нашого каналу!